Tagrenovering i Hedensted, Horsens og Vejle

Forlæng levetiden på dit tag

Når du lader T-H Byg stå for tagrenovering på din bolig eller erhvervsejendom, får du en holdbar og fremtidssikret løsning, der kan forlænge levetiden på dit tag i 10-15 år. Vores kunder kommer fra Hedensted, Horsens og Vejle – og vi kommer også gerne ud til dig, hvis du har et ældre tag, du gerne vil have os til at se på – i mange tilfælde kan en professionel tagrenovering være nok til, at du igen får et sundt, tæt tag.

Hvad indebærer en tagrenovering?

Vi renoverer både tegltage og tage i betonsten. Ved renoveringen giver vi taget en specialforsegling, som tætner selv større revner og sprækker. Forseglingen gør, at der ikke mere kan trænge hverken blæst eller fugt ind. Er der dele af tagets øvrige konstruktion, der trænger til renovering, klarer vi også det.

Skal du i gang med en større renovering, udfører vi også totalrenovering, tilbygning og ombygning.

Få et tilbud på tagrenovering

Har du et tag, vi skal kigge på eller ønsker du at få et tilbud på, hvad en tagrenovering i Hedensted, Horsens eller Vejle kommer til at koste? Så er det bare at ringe eller skrive til os – hos os får du professionel rådgivning og kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser.