Om T.H Byg

Mit navn er Jacob Hansen og jeg etablerede i 2009 T-H Byg. Jeg har mere end 20 års erfaring inden for tømrer og byggebranchen. Med min viden og faglige kompetencer kan jeg løse en lang række forskellige opgaver. Jeg udfører alt fra traditionelt tømrer og snedkerarbejde til totalentrepriser, heriblandt nybygning, ombygning, tilbygning samt vinduer og døre.

Kunden sættes i første række

Hos T-H Byg er kunden altid i fokus. Jeg lægger afgørende vægt på at yde en god service i øjenhøjde. Derfor er det vigtigt, at kunderne er med og løbende har mulighed for at blive orienteret om projektet gennem hele forløbet. Derudover lægger jeg vægt på at tidsfrister og aftaler overholdes til punkt og prikke, da det er min overbevisning, at dette udgør fundamentet for et sundt og godt samarbejde.

Jeg har en stor kundekreds i trekantsområdet bestående af såvel private som erhvervsdrivende, men jeg varetager også gerne opgaver for det offentlige. Uanset kunden, bestræber jeg mig altid på at levere et effektivt og professionelt stykke arbejde som jeg kan stå inde for.